Om oss

Säkerhet är vårt största fokus


Alla våra entreprenörer upprätthåller svenska säkerhetsstandarder och är ackrediterade med ID06-legitimation samt ISO-certifieringar. Detta garanterar inte bara att de uppfyller strikta nationella krav, utan även att deras arbete står för kvalitet, tillförlitlighet och professionalism i alla avseenden.

Är du en fastighetsägare?


Vi hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och hanterar stora projekt. Kontakta oss för mer info så diskuterar vi ert nästa projekt.

Lundby Bygg

VI ARBETAR I GÖTEBORG

Med flera års erfarenhet inom branschen med både små och stora projekt har vi sedan 2019 arbetat med att strukturera och organisera företaget, för att sedan kunna erbjuda högkvalitét till konkurenskraftga priser.

2023 öppnar vi våra dörrar och erbjuder byggtjänster till bostadsrättföreningar, komersiella fastighetsägare samt kommunala fastighetsförvaltare.


Vi samarbetar med både stora och små underleverantörer av olika kompetenser inom Göteborg. Detta ger oss en god utgångspunkt till att skapa ett bra projektteam med bästa förutsättningarna till att lyckas.


Kvalité och säkerhet är gemensamma nämnare för kraven på våra leverantörer. Med dessa förutsättningar är det typ av projekt som styr valen vi gör. I ett mindre renoveringsprojekt kan duktiga och flexibla rörläggare, elektriker och ventilationsentreprenör vara bäst lämpade medan ett stort byggprojekt med pressad tidplan kräver entreprenörer med flera yrkesarbetare. Vi syr ihop bäst lämpad projektorganisation och ser till uppnå förväntad kvalité med effektiv organisation.

Pågende verksamhet

Att hantera byggprojekt i miljöer som skolor och sjukhus ställer höga krav på planering, flexibilitet och engagemang för att minimera störningar i den dagliga verksamheten. Lundby Bygg är expert på dessa utmaningar och använder beprövade strategier för att säkerställa en smidig byggprocess. En viktig del av vår metod är att anpassa byggarbetet efter verksamhetens schema, speciellt genom att utföra bullriga aktiviteter under mindre känsliga tider.


Säkerheten är också central, med särskilt fokus på miljöer med barn och sårbara grupper, där strikta säkerhetsprotokoll följs. Kommunikation är avgörande för framgången; genom att hålla en öppen dialog med alla inblandade kan Lundby Bygg snabbt anpassa sig till förändringar och hantera utmaningar effektivt.


Lundby Bygg är stolt över sin förmåga att leverera högkvalitativa byggprojekt som överträffar kunders förväntningar, samtidigt som man skyddar och stödjer deras verksamheter. Med erfarenhet och expertis hanterar vi komplexa projekt med professionalism, oavsett utmaningarna.Samverkans entreprenad

Lundby Bygg erbjuder samverkansentreprenad i sina projekt, vilket skiljer sig från traditionella entreprenadformer genom ett starkt fokus på samarbete och gemensamma mål mellan alla inblandade parter. Denna metod bidrar till minskade risker och förbättrad projektkvalitet, särskilt i stora byggprojekt. Genom att dela risker och vinster rättvist främjas innovation och effektiva lösningar, vilket kan leda till kostnadsbesparingar och bättre slutresultat.


Samverkansentreprenad minskar risken för missförstånd, förseningar och oväntade kostnader genom ökad transparens och kontinuerlig kommunikation. Detta är avgörande i stora projekt med hög komplexitet. Tidigt engagemang av alla nyckelparter säkerställer tydliga mål och förväntningar, vilket leder till färre ändringar under byggprocessen och minskar risken för förseningar. Dessutom skapar denna arbetsmetod starkare arbetsrelationer och en positiv arbetsmiljö, vilket ökar personalens motivation och projektets framgångschanser. Lundby Bygg visar genom sitt arbete med samverkansentreprenad ett åtagande till innovation och högkvalitativt byggande.

LÅT OSS ARBETA TILLSAMMANS

Låt oss arbeta tillsammans för att forma ett bättre samhälle, där varje projekt bär med sig vår engagemang och expertis